Simpel een factuur maken in je eigen huisstijl

Als startend ondernemer wil je wel professioneel voor de dag komen. Maar  misschien heb je niet het budget om overal iemand voor in te huren. Gelukkig zijn  er tools die het zelfstandig ondernemen net even ietsje makkelijker maken, bijvoorbeeld de tools van Workspace. Nooit eerder van gehoord? Lees dan snel verder hoe je eenvoudig zelf een mooie offerte kan maken!

Offreren is makkelijker dan ooit

Een mooie offerte heeft niet alleen een scherpe prijs, het ziet er ook professioneel en betrouwbaar uit. Hierbij kan Workspace je goed van dienst zijn. In dit programma stel je een eigen huisstijl in zodat de offerte helemaal van jou wordt. Vervolgens kan je een scherp bedrijf neerzetten voor de klant. Wil je graag je uren bijhouden zodat je straks ook een heldere factuur neerzet? Gebruik dan het urenregistratiesysteem om je uren bij te houden met Workspace. In dit programma houd je eenvoudig bij welke uren je graag wil factureren en weet je zeker dat het klopt!

Meer weten over Workspace?

Surf naar de website en lees alles over de mogelijkheden van dit programma. En wie weet draai jij straks ook een mooie factuur uit voor jouw klanten, zonder hier al te veel tijd en energie in te hoeven steken!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.