Superfood online bestellen

Superfood is een nieuw en hip begrip. Maar, wat is superfood eigenlijk? Superfood staat ook wel bekend als ‘powerfood‘. Beide begrippen zijn geen beschermende termen en hebben geen vaste definitie. Ondanks dat er geen definitie is, zijn er mensen die het proberen uit te leggen. Superfood betekent dat het voedsel buitengewoon veel voedingsstoffen bevat. Waar een normaal product 2 of 3 bijzondere eigenschappen heeft, heeft superfood er minstens 12. Ze zijn rijk aan vitamines, mineralen en andere gezonde stoffen. 

Waar koop ik het?

Bij Chanita Organic Food hebben ze een ruim assortiment van biologische producten en superfood. Alle producten zijn puur en eerlijk. Er wordt rekening gehouden met dier, natuur en milieu bij de productie. Alle ingrediënten zijn duidelijk en natuurlijk. Zo weet u altijd wat u koopt. U kunt via de website de producten bestellen. U krijgt ze dan binnen 24 uur bij u thuis. De verzendkosten zijn boven een bestelling van 50 euro gratis. Als het mogelijk is, wordt uw bestelling als brievenbuspost verstuurd: dit maakt het goedkoper. De kwaliteit van het voedsel is hoog en de service is uitstekend. Dit is terug te zien in de 8.6 die Chanita van haar tevreden bezoekers krijgt. Daarom kiest u voor Chanita Organic Foods.

Contact opnemen

Als u nog vragen of opmerking heeft kunt u Chanita Organic Foods telefonisch of via e-mail bereiken. De contactgegevens staan op de website, waar u tevens superfood online kunt kopen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.