Therapie met paarden, voor een spiegel

Heb je wel eens gehoord over therapie met paarden? Paarden zijn mooie dieren om mee te werken als het gaat om therapie. Ze houden je een spiegel voor en zo wordt je confronteerd met je eigen gedrag. Hierdoor begrijp je niet alleen jezelf beter, maar ook de reactie van anderen die dit soms kan oproepen. Wil je hier iets aan doen? Therapie met paarden kan hiervoor een mooie oplossing zijn. Sandra Coachen met paarden kan je hierbij helpen.

Coachen met paarden, wat levert het op?

Coachen met paarden kan voor verschillende momenten worden ingezet. Bijvoorbeeld als je graag met je team van je werk elkaar wat beter wil leren kennen, of bepaalde situaties wil uitdiepen. Je kan dan met paarden de rollen naspelen en bekijken hoe men elkaar reageert. Maar ook voor het verwerken van bepaalde gezinssituaties of traumatische gebeurtenissen kan de paardentherapie een goede uitkomst zijn.

Benieuwd wat de therapie voor jou kan doen?

Neem contact op met Coachen met paarden en informeer wat er voor jou kan worden gedaan op het gebied van therapie met paarden. En wie weet is er ook voor jou een passende therapievorm te vinden. Voor meer informatie ga je naar Sandracoachenmetpaarden.nl 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.