Training in conflicten

Wilt u meer betekenen voor de samenleving, en bent u van plan om aan de slag te gaan als buurtbemiddelaar of als bijvoorbeeld een maatschappelijk werker? Heeft u echter problemen met het oplossen van conflicten, en vindt u het moeilijk om uw mannetje te staan tijdens een conflict? Wilt u zich meer gaan verdiepen naar het zoeken van een oplossing bij conflicten, en wil jij graag veel leren over een goede communicatie? Dan is de geweldloze communicatie van de specialist Vinecoaching een echte aanrader!

Training geweldloze communicatie

De training geweldloze communicatie zorgt ervoor dat u op een andere manier met de mensen leert omgaan. De omgang is een zeer belangrijk aspect in communicatie, en kan ervoor zorgen dat er heel anders naar verschillende situaties gekeken zal worden. U leert tijdens de training anders naar andere kijken, maar daarnaast leert u ook anders kijken naar uzelf. Na de training zal u heel anders met situaties leren omgaan, en kan u voortaan altijd conflicten op een juiste, maar vooral rustige manier afhandelen.

Wilt u meer informatie over de training geweldloze communicatie van Vinecoaching? Surf dan snel naar de website van de specialist, en vraag direct meer informatie aan over de trainingen van Vinecoaching!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.