Vakantie in eigen land; kamperen in Limburg

Dat vakantie vieren in eigen land heel goed kan, bewijst Recreatiepark de Leistert u graag! Zij weten dat kamperen in Limburg altijd garant staat voor een heerlijke vakantie. De meest zuidelijke provincie van Nederland is haast Bourgondisch. Met haar glooiende, groene heuvellandschappen, geweldige en bruisende steden, Limburgse gastvrijheid en heerlijk eten en drinken is het in Limburg genieten met een grote G. Daarnaast treft u op dit park vele faciliteiten en activiteiten aan voor jong tot oud. Niemand hoeft zich te vervelen. U wilt nooit meer iets anders!

 Heerlijke vakantie

 Word heerlijk uitgerust wakker in uw eigen tent, in een gehuurde tent van Recreatiepark de Leistert of in een andere huuraccommodatie op dit park. Het belooft weer een geweldig mooie vakantiedag te worden! De camping van Recreatiepark de Leistert in Limburg beschikt over maar liefst vijf sterren! Dat wordt ultiem genieten van elkaar en van het buitenleven. In een groene, rustgevende omgeving ontbijt u lekker voor de tent. Samen met uw partner, uw vriendengroep, uw gezin of gewoon lekker alleen. Wat gaat u vandaag doen?

Voldoende recreatie

Dat er genoeg te doen valt in Limburg: daar valt niet over te twisten. Op het park zelf bent u al dagen zoet. Maar ook de omgeving van Recreatiepark de Leistert biedt genoeg vertier. Ga bijvoorbeeld de natuur in, u heeft keuze uit maar liefst drie nationale natuurparken! Of geniet van bruisende steden als Valkenburg en Maastricht.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.