Vakantiehuis in de zon

Altijd al gedroomd om in de Spaanse Costa te wonen maar nooit serieus over nagedacht? Begin daar nu mee! Bij Mijn nieuwe huis in Spanje kunt je onder volledige koopbegeleiding ene vakantiehuis of appartement kopen in de Costa Blanca. De makelaars van Mijn nieuwe huis in Spanje laten jou niet aan je lot over. U wordt geholpen door een Nederlandse makelaar die op locatie zit. Het gehele project krijg je volledige koopbegeleiding van de ervaren makelaar, tevens koop u een vakantiehuis of appartement met een garantiecertificaat. Ook heeft u de mogelijkheid een voorlichtingsreis door de Costa Blanca te maken om u optimaal voor te bereiden voor u een huis of appartement koopt.

De verblijven bezichtigen

Om een huis of een appartement in een ander land te kopen is natuurlijk een grote investering waar je goed over na moet denken. Wij maken het u de keuze wat makkelijker door u de mogelijkheid geven de diverse huizen of appartementen te bezichtigen. Naast het bezichtigen van de huizen is het ook een informatieve rondreis en reist u tevens langs onze nieuwste projecten.

Geïnteresseerd in een vakantiewoning Spanje kopen? Neem een kijkje op de website voor meer informatie of neem contact op met een van de medewerkers.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.