Vakantiehuisje of appartement op Terschelling

Heeft u iets te vieren met vrienden en familie? Of wilt u gezellig een weekend of een midweekje weg met uw partner of gezin? Dan is Terschelling een goed idee. Terschelling is dichtbij, makkelijk bereikbaar en natuurlijk een prachtig eiland waar veel te doen en te beleven valt. Er is zoveel te doen dat u sowieso meer dan één dag moet verblijven op het eiland. Ik raad u daarom aan om een vakantiehuisje op Terschelling te huren.

Voordelen Goudberg

Goudberg verhuurt appartementen en vakantiehuisjes voor 2, 4, 5 of 7 personen. De huisjes vindt u op een centrale plaats in Terschelling. Vanaf de boot wordt uw bagage gratis vervoert naar uw appartement. U kunt fietsen en linnengoed vooraf reserveren. Als u fietsen meeneemt worden deze ook voor u naar het appartement gebracht en opgehaald. Alle appartementen worden zeer netjes en schoon opgeleverd. Bij het appartement kunt u uw auto en fietsen parkeren. Voor de kinderen is er genoeg speelmogelijkheden. Slecht weer? In het appartement heeft u gratis Wifi.

Reserveren

Waar wacht u nog op? Reserveer nu een appartement op Terschelling om even een aantal dagen heerlijk te genieten met vrienden of familie. Op de website van Goudberg kunt u alle informatie vinden, direct reserveren of contact opnemen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.