Veenhuizen biedt alles voor uw bedrijfsauto!

Overweegt u om een bedrijfsauto te kopen? Veenhuizen BV biedt alles voor uw bedrijfsauto. Van aankoop, tot ombouw, van APK tot eventueel later een inruil. Zij weten alles van bedrijfsauto’s en kunnen u adviseren over de juiste aankoop en eventueel de juiste inbouw. Veenhuizen BV is er voor het hele totaalpakket!

Diensten van Veenhuizen BV

Zeker als u overweegt om uw bedrijfsauto te gebruiken voor bijvoorbeeld rolstoelvervoer dan is het belangrijk dat de auto de juiste inbouw bevat. Want de inbouw bepaalt voor een groot deel de mate waar u de auto voor kan gaan gebruiken. Ook kan het zijn dat u bijvoorbeeld koeriersdiensten gaat leveren. Dan  is het handig om de auto te voorzien van de juiste opbergruimte om diverse pakketten eenvoudig te kunnen opslaan. Veenhuizen BV kan u adviseren over deze zaken en met u meedenken wat past bij u!

Ook voor de APK!

Ook voor de APK keuring en reparaties kan u altijd bij Veenhuizen BV terecht. Want ook voor de bedrijfsauto’s is dit essentieel. Ook nemen ze uw huidige auto in en kunnen ze hiervoor de exportdocumenten regelen om de auto naar het buitenland te exporteren. Meer weten hierover? Surf naar de website van Veenhuizen BV!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.