Veiligheidsvoorschriften, behaal ze gewoon!

Heeft u een eigen onderneming? Werkt u met diverse machines en gaat u voor de veiligheid van uw medewerkers? Vraag dan een CE-markering aan. Dit is een Europees erkend keurmerk wat staat voor veiligheid van het product. Dit keurmerk wordt aan diverse producten gegeven zoals speeltoestellen, keukenapparatuur, machines, liften en meetinstrumenten. De CE-markering geeft aan dat het product volgens de norm is en ook op een veilige en is geproduceerd. Uw medewerkers werken onder goede omstandigheden, de veiligheid van de machines is gegarandeerd enzovoorts.

Behaal het keurmerk

 

Een bedrijf wat u helpt bij het behalen van het keurmerk is HMPA. Zij inventariseren welke machines u heeft en waar u mee werkt. Ze bekijken welke machines in aanmerking komen om gekeurd te worden. Tevens wordt er een risico-analyse gemaakt. Hierin wordt beschreven wat de risico’s zijn die het bedrijf loopt. Ook kunnen ze voor u een verklaring van Overeenstemming opstellen.

WIlt u meer weten? Bekijk dan eens de website van HMPA. U kunt ook snel bellen en een afspraak maken met een van de medewerkers. Zij doorlopen dan met u de mogelijkheden en bekijken wat ze voor uw bedrijf kunnen doen. Wie weet behaalt u dan binnenkort ook wel de CE-markering.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.