Verblijf in eenvoudige luxe

Afgelopen jaar ben ik voor zaken naar België gegaan. Echter zocht ik een bed & breakfast waar je de beschikking had over WIFI, en geen enkele bed & breakfast in België had de beschikking hierover. Daarom ben ik verder gaan kijken, en kwam ik al gauw terecht bij een b & b Maastricht. Maastricht ligt natuurlijk geweldig op basis van ligging, aangezien Maastricht natuurlijk op de grens van Nederland ligt. Voor zaken kon ik direct de grens over, maar kon ik in de avonden gewoon weer naar Maastricht rijden, om hier verder te werken op mijn laptop.

Eenvoudige luxe

De bed & breakfast in Maastricht kende eenvoudige luxe. Zo was het mogelijk om op elk tijdstip van de dag zelf een heerlijke bak koffie te zetten, en had je overal op het terrein de beschikking over gratis WIFI. Daarnaast was er in de ochtend een ontzettend goed ontbijt, en dit allemaal tegen een zeer laag tarief. Bovendien ligt de bed & breakfast op een geweldige locatie, en is ook in de omgeving genoeg te doen voor een bezoeker van de bed & breakfast.

Wil ook jij eens bij de bed & breakfast in Maastricht verblijven? Surf dan direct naar de website van Bed & Breakfast Pincky!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.