Verschillende mogelijkheden voor elektronisch ondertekenen

Heeft u er ook genoeg van dat u altijd formulieren moeten printen, faxen, overtypen en versturen omdat er een handtekening onder moet? Dan is elektronisch ondertekenen iets voor u. Op deze manier kunnen al uw formulieren digitaal ondertekend worden. De handtekening is gewoon rechtsgeldig, maar scheelt u een hele hoop papier werk. Bij Evidos kunt u kiezen uit veel verschillende mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen. Dus waar wacht u nog op? Laat uw klanten en medewerkers ook digitaal ondertekenen!

De mogelijkheden

Evidos biedt verschillende mogelijkheden zodat u datgene kunt kiezen die het beste bij u en uw bedrijf past. Dit hangt onder andere af van of u handtekeningen onderweg of op uw kantoor moet laten zetten. Als de handtekeningen aan een balie gezet kunnen of moeten worden, dan is een simplesign Pad iets voor u. Bent u onderweg en moeten klanten dan handtekeningen moeten kunnen zetten? Dan is de simplesign Pad en de simplesign Mobile iets voor u. Als u graag een handtekening wilt laten zetten direct gekoppeld aan de computer, dan moet u kiezen voor de simplesign Desktop. Daarnaast zijn er ook nog handige mogelijkheden om in te kunnen loggen en documenten direct te kunnen versturen. Zo vindt u altijd wat bij u past.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de digitale ondertekening kunt u naar de website van Evidos gaan. Hier vindt u ook de contactgegevens als u vragen wilt stellen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.