Vlooien bij uw hond

Heeft u vlooien ontdenkt bij uw hond? U kunt dan zelf vlooien gaan bestrijden, maar het beste kunt u een afspraak maken met de dierenarts. Bent u op zoek naar een dierenarts die u hierbij kan helpen? Bekijk dan eens de site van Zoekdierenarts.nl. Op deze site vindt u een overzicht van dierenartsen met daarbij beoordelingen van andere mensen.

Honden en vlooien

Uw hond kan op verschillende manieren aan vlooien komen. Uw hond kan bijvoorbeeld rechtstreeks besmet worden via een ander dier met vlooien of door in een omgeving te zijn waar dieren met vlooien zijn geweest. Wanneer uw hond last heeft van vlooien kunt u hier zelf wat aan doen. U kunt de vacht regelmatig controleren en hierbij gebruik maken van een ijzeren vlooienkam. Zodra u eitjes, larven of vlooien ziet, kunt u deze bestrijden met verschillende producten. Voorbeelden van producten zijn: poeders, shampoos en sprays. Het beste kunt u een afspraak maken met de dierenarts voor informatie en advies over vlooien.

Informatie op de site

Op de site van Zoekdierenarts.nl vindt u meer informatie over vlooien hond en over andere kwesties bij uw huisdier. Ook vindt u op deze site een overzicht van dierenartsen in Nederland. De dierenartsen worden beoordeeld en ook u kan uw beoordeling toevoegen. Ga naar de site voor meer informatie.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.