Voor iedereen een houtkachel

Nordic Fire is een merk wat diverse houtkachels verkoopt. Dit zijn kachels die thuis worden geinstalleerd en de gezellige sfeer geven van koude winterdagen. Nordic Fire biedt houtkachels in diverse uitvoeringen, stijlen, maten en materialen. Voor ieder interieur bieden ze een passende kachel aan. Zowel modern als klassiek,  strak en design met allemaal één uitgangspunt: extra warmte creëren in de leefruimte. Zowel in uitstraling als in temperatuur.

Het assortiment

Ze bieden houtkachels aan in diverse materialen. Zo kan je kiezen voor gietijzer of speksteen. Een houtkachel. Maar behalve houtkachels hebben ze meer. Ze verkopen ook Pelletketels, Pellethaarden en kookhaarden. Voor een uitgebreid overzicht bezoekt u de website van Nordic Fire.

De voordelen van een houtkachel is de warmte die het geeft. U hoeft minder te stoken want u verwarmd uw huis met hout. Maar behalve de warmte geeft het ook gezelligheid. De sfeer van een houtkachel is onvervangbaar. Avonden bij de houtkachel hebben iets bijzonders en maken ook de sfeer in uw huis warmer.

Benieuwd naar wat Nordic Fire voor u in de aanbieding heeft? Bezoek eens de website en bekijk het ruime assortiment.  Heeft u toch vragen? U kunt gemakkelijk contact met ze opnemen door te bellen of mailen. Kies een houtkachel die bij u in huis past.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.