Voorbereidingen voor vakantie

U wilt binnenkort op vakantie naar Egypte. Er zijn veel dingen die u moet regelen. Natuurlijk het boeken van de vakantie, het uitzoeken wat u er allemaal kunt bekijken en doen, oppas vinden voor de hond, een koffer regelen en een reisverzekering afsluiten. Dit is het standaard rijtje wat u bij langs gaat als u op vakantie gaat. Het is echter bij sommige landen het geval dat u inentingen nodig heeft. Dit geldt ook voor Egypte. Denk daarom ook aan uw vaccinaties Egypte.

Waarom vaccinaties egypte?

In Egypte komen infectieziektes voor. Het is daarom van belang dat u zorgt voor de juiste inentingen voordat u op reis gaat. Het is ook belangrijk om dit op tijd te doen, zodat ze op tijd werken. U moet bijvoorbeeld 6 tot 8 weken van tevoren een DTP inenting nemen. Deze beschermt u tegen difterie, polio en tetanus. Het is een combinatie inenting die u tegen 3 verschillende ziektes beschermt. Naast de DTP inenting moet u ook een vaccinatie tegen Hepatitis A. Deze moet u ruim voor uw reis naar Egypte nemen. Als u 6 tot 12 maanden een herhaalprik neemt zult u voor 25 jaar lang beschermd zijn. De DTP inenting beschermt u 10 jaar lang.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij u thuis of op uw kantoor voor de nodige vaccinaties? Neem dan contact op met vaccinaties Delft.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.