Voordelen van Greenis slowjuicers

Vitamines en mineralen zijn erg belangrijk voor jouw lichaam. Deze stoffen zorgen er voor dat je goed groeit, herstelt en functioneert en natuurlijk voor een goede gezondheid. Dit komt allemaal doordat de vitaminen en mineralen chemische verbindingen zijn in het lichaam. Vitamines zitten niet van nature in ons lijf. Deze moeten we binnen krijgen door onder andere ons voedsel. Een voorbeeld van een manier om vitamines en mineralen binnen te krijgen is zelfgemaakt sap. Deze maak je met een fruitpers.

Voordelen van een Greenis slowjuicer

Je hebt niet zomaar een fruitpers nodig. Je moet een Greenis Slowjuicer hebben. Dit heeft verschillende redenen. Een slowjuicer van Greenis perst je fruit langzaam. Dit zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk vitaminen en mineralen behouden blijven. Op deze manier zit er 6 keer zoveel voedingswaarde in als bij andere fruitpersen. Daarnaast is de absorptie 20% hoger en de zitten er tot wel 80% meer voedingsstoffen in. Andere voordelen is dat het sap automatisch van de pulp wordt verwijderd. Zelfs groenten en fruit met schil kunnen erin. Op deze manier kun jij alles wat je wilt aan groenten en fruit in de pers gooien, en komt er een lekkere dunne sap uit met heel veel voedingsstoffen.

Kopen

Als je één van de Greenis Slowjuicers wilt kopen ga je naar de website. Hier vind je alle dealers waar je een slowjuicer kunt kopen. Ook voor contactgegevens ga je naar de website.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.