VvE Beheerder Den Haag

Bent u een mede-eigenaar binnen een Vereniging van Eigenaars en wilt u dat uw pand of complex in goede onderhoudsconditie is wilt u dit ook zo houden? Ektiv VvE Beheer kan u van dienst zijn. Ektiv VvE Beheer is een vastgoedbeheerder voor de omgeving van Rotterdam en Den Haag en kan u helpen met een totaalpakket aan diensten. Deze VvE Beheerder Den Haag kan u uit de brand helpen.

Een totaalpakket aan diensten

Ektiv VvE Beheer biedt u een totaalpakket aan diensten aan. U profiteert dan van de vele voordelen. Zo maken ze gebruik van een softwarepakket dat het nieuwste en meest ontwikkeld is. Ook zorgen ze voor goed leesbare en begrijpelijke jaarstukken, een liquiditeitsbegroting, representatieve exploitatie begrotingen en nog veel meer. Ektiv heeft daarnaast ook een eigen storingsdienst die 24 uur per dag beschikbaar voor u is. U betaalt bij Ektiv alleen voor hetgeen wat u afneemt en dat tegen een aantrekkelijke prijs.

Contact met Ektiv VvE Beheer

Bij Ektiv hebben ze maar één doel en dat is om u als klant te ontzorgen bij het beheer. Bent u benieuwd naar Ektiv VvE Beheer en de voordelen? Ga naar de site voor meer informatie over de vastgoedbeheerder. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen en dan helpen zij u graag verder.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.