Website vertaling voor de internationale markt

Als u met uw bedrijf de internationale markt wilt betreden, moet uw bedrijf toegankelijk zijn voor de internationale klanten. Dit zal betekenen dat uw website in verschillende talen te bekijken moet zijn. Het is hierbij belangrijk dat er geen fouten in de vertalingen staan. Een website vertaling met fouten is beschamend en storend. Als u de hulp van een vertaalbureau inschakelt, is de vertaling foutloos en kunt u zonder problemen de internationale klanten gebruik laten maken van uw diensten of producten. 

Vertaalbureau.co

Vertaalbureau.co heeft lage tarieven voor het vertalen van uw website. Per woord betaalt u slechts 0,11 cent. Er zijn opgeleide vertalers voor alle talen die u nodig heeft. Op deze manier kunt u van en naar welke taal u ook wilt een foutloze vertaling ontvangen. De verschillende vertalers in dienst van vertaalbureau.co lezen elkaars vertalingen, als een soort dubbelcheck. Op deze manier krijgt u gegarandeerd een foutloze vertaling. Daarom levert vertaalbureau.co een garantie. Een andere optie is dat uw reeds vertaalde website verbeterd wordt door de vertalers. Als uw website met spoed een vertaling nodig heeft, zullen hier geen extra kosten voor gerekend worden. Dus, daarom kiest u voor vertaalbureau.co.

Offerte aanvragen

U kunt via de website vrijblijvend een offerte aanvragen. Er wordt direct berekend hoeveel u dit gaat kosten. Voor een offerte of contact kunt u het vertaalbureau telefonisch bereiken.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.