Weer lekker aan het sporten!

Sporten is een van de belangrijkste aspecten voor een gezond leven. Behalve een gezonde voeding zorgt lichaamsbeweging voor een  jong en vitaal lichaam. Maar wat nou als je even niet meer kan sporten, bijvoorbeeld vanwege een blessure? Bezoek dan Fysique, de fysiotherapeut van Dordrecht.

Bewegen voor zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid

 

 

Als je niet goed kan bewegen, bijvoorbeeld door een blessure of andere lichamelijke klacht,  ben je gedwongen om stil te zitten. Dit is niet alleen onpraktisch en vervelend voor je lichaam. Ook voor je geest is het belangrijk om voldoende te bewegen. Fysique is zich bewust van dit belang, en helpt u weer om aan de slag te gaan.

Voor zowel sportfysio, manuele therapie en fysiotherapie kunt u bij hen terecht. Maar ze bieden u nog veel meer aan! Voor een uitgebreid overzicht bezoekt u de website. Een bijzondere service die ze aanbieden is het e-consult. U kunt via het internet aangeven wat uw klachten zijn en zij zullen u adviseren wat u het best kunt doen.

Fysique zal u adviseren hoe uw klachten het beste kunnen worden opgelost. Afhankelijk van uw klachten stellen ze een behandelplan op, dit gebeurt eventueel in overleg met de huisarts. Zij hebben hetzelfde doel als jij: weer snel lekker kunnen bewegen. Want uiteindelijk wordt iedereen daar het gelukkigst van. Opzoek naar meer informatie, of interesse in het e-consult? Bezoek de site van de Fysio in Dordrecht.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.