Welke vaccinaties heb ik nodig voor Zuid-Afrika

Sta je op het punt een vakantie te gaan boeken en zit je te denken aan Afrika? Afrika is een fantastisch continent waar je ooit een keer geweest moet zijn. Maar Afrika vergt ook iets meer voorbereiding dan een vakantie waarbij je naar Spanje gaat. Is dit erg? Nee, maar lees van tevoren wel alle informatie door over vaccinaties die je beschermen wanneer je naar Afrika vertrekt.

Afrika

Wanneer je naar Afrika op vakantie gaat of een een lange reis maakt, wees dan goed voorbereid. Van je bagage tot aan de voorbereiding vooraf: vaccinaties. Bij Thuisvaccinatie kun je jezelf tegen goede voorwaarden laten inenten. Thuisvaccinatie werkt alleen met hooggekwalificeerde artsen die zowel doordeweeks als in het weekend bij jou thuis langs kunnen komen.

Andere landen

Ga je niet alleen naar Afrika, maar kom je ook langs Thailand? Ook voor Thailand is het verstandig je te laten vaccineren. Welke vaccinaties jij nodig hebt, zul je moeten controleren. Dit kan bijvoorbeeld op de website van Thuisvaccinaties. Klik hier voor meer informatie.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.