Werktijden VVR Parts

Woonachtig in de omgeving van Haarlem en bent u nu echt op zoek naar een fietsenwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van een fiets, maar ook voor het laten repareren van een fiets? Dan zit u bij de fietsenwinkel Haarlem genaamd VVR Parts aan het juiste adres, want zij kunnen u voorzien van een nieuwe fiets of van uw eigen gerepareerde fiets. VVR Parts is namelijk niet alleen een fietsenwinkel voor het kopen van fietsen, maar is daarnaast ook een fietsenmaker die uw fietsen en bovendien ook scooters kan repareren.

Alle dagen bereikbaar

De specialist VVR Parts is op alle dagen in de week te bereiken. Dit betekent dat de specialist dus ook op de zondag te bereiken is, terwijl vele andere fietsenwinkels niet op deze dag te bereiken is. Op deze manier kan VVR Parts zijn klanten altijd te woord staan en dit onderscheidt deze specialist dan ook direct van zijn concurrentie. De specialist is al om 08:00 uur in de ochtend geopend en sluit pas zijn werktijden om 22:00 uur in de avond.

Profiteer nu!

Profiteer nu van de diensten van VVR Parts en zorgt ervoor dat u de kosten op uw auto bespaart, want u gaat voortaan heerlijk op de fiets!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.