Wilt u ook graag verkeersregelaar worden?

Wilt u graag verkeersregelaar worden? Dan is dit uw kans. Noord-Holland Bewaking Services neemt niet alleen verkeersregelaars aan, maar leidt deze ook zelf op. Al jarenlang voorziet NHB Services mensen van een certificaat voor verkeersregelaar zodat zij zelf nieuwe verkeersregelaars aan kunnen nemen of zodat mensen bij andere bedrijven of voor de gemeente kunnen gaan werken. Lijkt dit u ook wat? Lees dan snel verder.

Het certificaat halen

Het certificaat halen bij NHB Services gebeurt in twee dagen. In deze twee dagen krijgt u verschillende theoretische en praktische opdrachten en zult u voor deze beide opdrachten examens krijgen. Dit zijn zaken die direct, maar ook zaken die indirect met het verkeer regelen te maken hebben. Om dit te kunnen doen moet u 18 jaar zijn, Nederlands spreken en Nederlandse nationaliteit hebben, Verklaring Omtrent Goed Gedrag hebben, gezond zijn in lijf en leden en een geldig legitimatiebewijs hebben. Als u hier aan voldoet kunt u binnenkort aan de slag en wie weet krijgt u een mooie carrière als verkeersregelaar.

Nu beginnen

Ga naar de website om meer te lezen over het certificaat verkeersregelaar en om direct in contact te komen voor vragen, opmerkingen en afspraken. Waar wacht u nog op? Word ook verkeersregelaar!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.