Yoga van Shanti Healing

Wil je graag volledig tot rust komen en jezelf ontdekken? Yoga is dan de oplossing. Bij Shanti Healing kun je yoga lessen volgen. Yoga zorgt ervoor dat je weer in contact komt met lichaam en geest en is bedoeld om geest, gevoel en lichaam weer samen te brengen.

In de praktijk

Shanti Healing is een praktijk met een paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. In de praktijk wordt gewerkt met methodieken die gebaseerd zijn op de zelfhelende kwaliteiten van het lichaam. Behandelingen worden op de persoon afgestemd. Bij Shanti Healing kun je terecht voor yoga. Door yoga oefeningen kom je weer tot jezelf. Yoga zorgt ervoor dat je weer in contact komt met je eigen lichaam en geest. Ook kunt je door yoga beter leren omgaan met de prikkels en signalen die je lichaam je geeft. Bij Shani Healing werken ze met gekwalificeerde yoga docenten en krijg je les op een ontspannen manier.

Proefles

Wil je ook yoga lessen in Eindhoven of Tilburg? Geef je dan op voor de eerste gratis proefles en kijk of het wat voor je is. Op de site van Shanti Healing vind je meer informatie en de contactgegevens. Indien u vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen. Bij Shanti Healing staan ze graag voor u klaar.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.