Zoekt u natuursteen tegels?

Bent u dol op producten rechtstreeks uit de natuur? Producten die hun eigen leven laten zien? Dan gaat uw hart ongetwijfeld sneller kloppen van natuursteen tegels. Natuursteen tegels zijn op en top natuurproducten. Iedere tegel is anders; de tegels ondergaan namelijk geen bewerkingen. Dit zorgt ervoor dat de tegels zeer karakteristiek en uniek zijn! Bij het bedrijf totaaltegel vindt u een groot assortiment aan prachtige natuursteen tegels. Zoals natuursteen vloertegels of natuursteen wandtegels. Het prettige aan dit bedrijf is dat zij A-kwaliteitsproducten rechtstreeks uit fabrieken importeren en doorverkopen aan u, de consument. Er is dus geen sprake van een tussenpersoon. Dit zorgt ervoor dat de kwalitatief hoge producten voor goedkopere prijzen aangeboden worden! Wel zo prettig voor de portemonnee, nietwaar!?

Travertin uit Turkije

Met een natuursteen tegel kunt u een mooie mediterrane stijl creƫren. Een populair product van totaaltegel is Travertin, dit zijn tegels afkomstig uit Turkije. Dit is een zachte natuursteensoort die u kunt herkennen aan de putjes in de tegel. Deze tegel heeft een unieke en prachtige uitstraling. U kunt Travertin zowel binnen als buiten toepassen.

Kom langs of surf online

Wilt u het assortiment aan natuursteen tegels graag met eigen ogen komen bewonderen? Dat kan! U kunt daarvoor altijd naar de showroom of online naar de website van totaaltegel.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.